Quennnn58 22 hafta itibariyle karnım cok sertleşti özellikle aksamları yatarken sağa sola dönerken sanki agırlık yapıyor acıyor geceb hafta detaylıya girmiştim acaba rahim büyümesinden mi ? yaşayan var mı
Kucuk_dunyam Quennnn58 bende 22 haftalığım benim karnımda çok sert sürekli olarak normal diye düşünüyorum özellikle yemeklerden sonra daha çok oluyor
mrp2023 Quennnn58 benim sertleşiyordu doktor rahim kasılması o dedi yatınca dinlenince geçiyordu benim
1sen1ben1debebek Quennnn58 uzanıp karnını okşadığında geçiyor.33. Haftadan bildiriyorum hem karnımın bi kısmı dağ gibi oluyor hem makat geliş aşağı tarafıma tekme atıyor yatamadım daha😅
Sevdepuh Bende 20 haftalık serkilajlı gebeyim Benmde oluyor bugün doktora sordum bebekler bazen bi tarafa toplanabilir dedı bu yüzden sertleşme olabılır dedı ama sizde yine doktorunuzla görüşün
seymazehra Benim karnımda aşırı sert 31+3 haftalığım ama toplanma gibi lokal bir sertleşme değil genel olarak karnım çok sert çıkmaya başladığından beri neden acaba hatta dokunanlar bile karnın niye böyle taş gibi diyor