gulcan562_ Merhaba arkadaşlar ben spiral ile gebe kaldim 7 haftalığım şuan doktor sprail çıkardı ama düşük tehlike olabilir dedi 3. gebeliğim bu durumu yaşayan var mı???
Benimennembirmelek gulcan562_ Ben sana bende de spiral var gebe kalmaktan korkuyorum yazmıştım ve gebe kaldım sürecin nasıl ilerledi bahseder misin şuan nasılsın bebek nasıl
gulcan562_ Benimennembirmelek yok kayma düşme hiç birşey yok sprail yerinde ve hamile kaldım nasıl oldu bende anlamadim
Benimennembirmelek gulcan562_ ayy ayy sürekli duyuyorum bunu seninkini Rabbim sana bağişlasın inşallah bende gebe kalmam korkuyorum 🥴iki tane var benimde spiral taktırdım 4 ay faln oldu Rabbim evlatlarını sana bağişlasın
Mrvsmt2502 gulcan562_ 3 sene spiralle korundum mantar olunca çıkarttım 2. Ay gebe kaldım şimdi yine spiralle korunuyorum umarım kalmam ya 😔 çocuk büyütmek çok zor bugün 2 kez ağladım gündüz sinirlerim bozuldu 🤦♀️
gulcan562_ Benimennembirmelek amin amin cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah 🙏pekiyi duyduklarınız sağlıklı doğum oldu mu acaba çok merak ediyorum korkuyorum daaa Ama siz dikkat edin
Benimennembirmelek gulcan562_ gebe olduklarını ben bu uygulama üzerindee gördüm ama doğum oldu mu olmadı mı bilmiyorum