zerdali__ Seymatrkay sen ben değil zaten,gençler arasında biraz fazla geliyor gibi geliyor kulağa o sebeple dalga konusuna vururlar mi diye endişe ediyorum,oğuz ismine çok alışık değilim ama sırf kağan ismine uygun diye koymak istedim
zerdali__ Ecmsyl ya bir destanın ve imparatorun ismi olduğu için,isim koyarken bazen elestiriliyor.Yok gilgamis destanı gibi..yok okul adı gibi… Saçma sapan yorumlar yapıyorlar.Oglum bu isim yüzünden zorbalık görur mu aceba diye endişe ediyorum
Ecmsyl zerdali__ Cahil insanların yetiştireceği çocuklar bu kadar der susarım😁 bunun için alay edeceklerse edebılırler nerden geldiğini unutmayacaksın geçmişini bileceksin. O isimleri zaten herkes taşıyamaz. Belli yaşa geldiğinde oğlunuz bıle cevabını verır. Bende alay konusu olur dıyınc ebişey sandım ilahi 😆 Asıl alay edilecek o kadar çok isimler varki su toprak çimen çilek masal .. bunlar peki? Destan dıye dalga geçiliyorda masalla öyküyle geçilmezmi? Yediğimiz içtiğimiz şeyler neyse tercih sizin isim konusu benim için önemli ve cocukların ısmını tasıdıgını biliyorum ve yaşıyoruz da . Her ismi verene saygım var ama insana doğadakı varlıkların isimlerinin verilmesini pek hoş karşılayamıyorum kendımce gerısı isim olduktan sonra anne babanın tercihi elbette.
momkrm19 zerdali__ hahah hayırrr hepimiz kendi çapımızda cool anneleriz ya hiç absürt değil çok güzel ikili oldular 🫠 insan karar verip koyunca herrr isme alışıyor ve yakıştırıyor hiç stres yapma kendine 😚
zerdali__ Nur9707 ben karislarimda çocuğumunda karislamayi bilmesi gerek😅yavuz selim çok güzel bencede
birannegunu zerdali__ benim bebişin hala cinsiyeti belli değil ama biz bu gün karar verdik kız olursa mahur erkek olursa göktuğ koyucaz inşallah
zerdali__ birannegunu Göktuğ da çok hoş bir isim ama çevremde o isimden çocuklar oldugu için koyamiyoruz