annesininincitanesi Adaym 28 haftalığım hala bazen düz kalkıyorum böyle şeylerden korkmayın korktuğunuz şeyleri yaşamayın gebelikte 🌸 Sağlıkla kucağınıza alın.
ddefnos Adaym 32.haftada hala unutup paldır küldür kalkıyorum 🤣 yani burda biz olmaz deriz olur olur deriz olmaz bilinmez canım ama kalkmamak lazım zaten direk kas acısı gibi ağrı oluyor inşallah bisey olmaz saglikla doğsun bebislerimiz
Parinas Adaym düz kalkınca noluyor ki. 37 oldum baştan beri hep düz kalkıyorum. Önceki 2 gebeliğimde de öyle yaptım hep. Anlık toplanıyor karın sadece onda da kaslar çalışıyor işte ne güzel bişey olmaz 😀
ylnydgd 12+5 im hep düz kalktım 😂 hiç böyle bir uyarı da almadım doktorumdan. Karnımız büyüyünce bunu yapamıcaz muhtemelen bebetolar olması gerekene yönlendirecek zaten. Olmaz bir şey bence. Sağlıkla gelsin
Adaym ylnydgd inşallah ya. Ben de 11+4 üm. Genelde düz kalkmayın yana dönüp kalkın diyorlar. Düz kalkınca ağırlık karna biniyor ya ondan bilemedim
kimchikimdi Adaym Ben yüz üstü bile uyuyordum. Sırt üstü kalkıyordum. Tabi öyle anı hızlı değil normal, bi sıkıntı olmadı. 35teyiz bazen duz kalktığım zamanda oluyordu
kimchikimdi Adaym Olmaz bence zaten daha küçücük annesiiii böyle çok düşünürsen kendini strese sokarsın bebekte bunu hisseder. Sen dikkat et yeter💖🎀
melikeyimmmmm Adaym kaç haftalıksın canım ay 11 miş baktım şimdi dikkat et bu haftalar ağrılarında oluyordur