Nibozog Meryemdd sebamed aldım kardeşimin bebişine kullandık bende o şekilde aldım başka da araştırmadım açıkçası.
Silaaaamom2025 Meryemdd Meryemdd ben Dalin aldım içeriği temiz değil diyolardi mustela alıyım dedim ona da temiz değil dediler neyse Dalin alayım dedim pahalı birşeye gerek yok bence yaa hepsi aynı bence nasıl başlarsan öyle gider
Deletedmom_7156 Meryemdd kızıma 3 yaşına kadr kullandım doğumdan itibaren bişey olmadı şimdiki bebeğimede aynısını yapacağım bizim tercihimiz dalin
nurssmom Silaaaamom2025 kesinlikle kullanmayın cilt için bu durum tam tersine işliyor alerjik bir bebek olur. Rossmanda babydream var onu alabilirsiniz uygun fiyatlı isterseniz. Yada ecowell var onunda 300 gibi bir fiyatı var. Ama dalin neredeyse en kötü bebek şampuanı
Meryemdd Deletedmom_7156 daline iyi demediler bende o yüzden almakta kararsız kaldım açıkcası çünkü eşim atopik cilt yapısına sahip bebeklerde öyke olur diye korkuyorum
zerdali__ Meryemdd her bebeğe iyi gelen başka oluyor,benim bebeğime Dalin alerji yapıyordu mesela saç derisi ve bedeni ufak ufak sivilce çıkarıyordu,bebeğe göre değişir.Kimine iyi geliyor
Silaaaamom2025 nurssmom teşekkürler daha zamanım var arastiririm yine ama çoğu kişi kullanıyor sıkıntı yaşayan yok gibi bakarım ama yinede
imcakir Siveno aldım, baby icon a da iyi demişlerdi belki bir sonrakine ondan alırım İçerikleri temiz
Meryemdd imcakir mustela alıcam bende ama yenidoğanla normal şampuanı arasındaki farkı anlamış değilim😀
imcakir Meryemdd vardır fark bence herhalde Ama bildiğim kadarıyla yenidoğan için köpük formunda olması öneriliyor Eğer öyle olanı varsa onu al
Ozgekiz Meryemdd ben ilk etapta klasik setlerinden aldım. Sonra konak oluştu ve konak için ayrı olan şampuan kremlerini aldım. Eğer cildi hassas olursa farklı seçenekleri de var diye biliyorum 😊