snycl Gen testinde pıhtılaşma bozukluğu olup da enox 0,6 raporlu alan var mı 15 kutu 1 aylık tedavi ücret ne kadar çıkıyor? Kullanan, bilgi veren olabilir mi?
Bussam snycl ben kullanıyorum benimde genetik pozitif çıktı ve derin ven trombozu oluştu tamda 5 haftalıkken iğne kullanıyorum 0.6mg fakülteye gidiyorum doktor raporlu verdiyse iğne herhangi bir ödeme yapmıyorsun ben 1 buçuk sene kullanacağım
nergizsvkt snycl bende kullanıyorum bazi kan sulandırıcıların katkı payı oluyor bazılarının olmuyor kullandığın ilacın ismine göre değişiyor
sevacano snycl ben enox 4000mg kullanıyorum genetık kan pırtılaşması var sigortam var para ödemiyorum dr rapor yazmasını istiycem haftaya
snycl Bussam ben hamilelik için kullanıyorum, keseyi görünce başlıcaz enox demişti. Ondan önce de ecopirin kullanmaya başlanıştım hamilelik olmadan acaba aynı şey mi ikimizin ki seninki farklı mı ben indirimli alıcam diye anladım çünkü
Zeysareannesi Bussam merhabalar ben de 36 haftalık hamileyim. Bana da yüzeysel trombofilo bit tanısı kondu. Yüzeysel damar tıkanıklığı. Derin ven trombozundan hafifmiş. Erken farkettim sanırım ondan. Şimdi oksabar 6000 ünite sabah akşam kullanıyorum. 38. Haftada da sezaryen olacaksın dedi doktorum. Siz nasıl oldunuz acaba?
Bussam snycl yok canım gende pıhtılaşma sorunu olduğu için düşük riskin oluşuyor o nedenle doğuma kadar hatta doğumdan sonraki 2 ay daha kullanman gerekli inan gitmediğim doktor kalmadı ama bende böyle bir gen problemi olduğunu bilmiyordum hamile kaldım 5 haftalıkken ciddi bacak ağrısıyla gittim bacağımdaki kalp damar tıkanmış gen testi pozitif gelince hemen iğne başladılar iğne günde 2 doz ecopirin günde 1 defa 150 mg ikisini en yüksek dozdan kullanıyorum problemimiz aynı ama bende pıhtı attı daha önce böyle bişeyim olduğunu bilmiyordum tedbir alınırsa hiç bir sorun olmadan atlatırsın ücretsiz alacaksın ilaçları
Bussam snycl olaki ücretli alacak olursanda özellikle bu durumun üzerinde dur herkes ücretsiz alıyor çok pahalı iğneler
snycl Bussam 800₺ ödedik . Ama içinde progestan 1kutu, 4 kutu prilam ve dvit 2000 likte var. 1 aylık 15kutu enox 0.6 hepsi içinde. Eczacı ilaç parası yok enox için katkı katılım payı dedi
Bussam snycl enox çok acıtıyor yakıyor devamlı kullanacaksanız oksapar veya axeparin markasını sorun doktorunuza bunların hem iğneleri çok ince hemde enox kadar yakmıyor ücretide çıkmıyor
Bussam Zeysareannesi bende 2 gün ciddi ağrı sebebiyle gittim derin ven trombozu denildi hem kan sulandırıcı 6000 lik 2 doz hemde 150 lilik ekopirin kullanıyorum suan 35 haftalığım banada 38 de alalım dediler sezeryan olacağım hayırlısıyla inşallah siz benden önce doğum yaparsanız benide bilgilendirir misiniz birde emboli çorabını doktor sıkı sıkı tembihledi kilotlu emboli daha rahat oluyormuş onu al doğum esnası ve sonrası kuşlsnacaksın dedi
Zeysareannesi Bussam tabiki bilgilendiririm inşaAllah. Bu çorabı söylediğiniz çok iyi oldu çarşamba günü kontrolüm var doktoruma sorup mutlaka alacağım inş.
snycl endlesslove1 kiloya göre veriliyor, vede daha önce kürtajın ve dış gebeliğim var. Genetik pıhtılaşma olunca da bu şekilde verildi günde bir kez iğne bir kez ecopirin hap
Zeysareannesi snycl gece bacağımda ufak bi şişlik ve kızarıklık farkettim ama damarın üzerinde olduğu için şüphelendim ertesi gün kadın doğuma gittim o da beni damar cerrahisine yönlendirdi Doppler usg çekildi sonra bu tanı kondu.