Tatlisanne Kızlar 38+1 olduk hareketleri eskisi kadar çok değil bu normal mi sizce sizde hareketler nasıl???
LareninAnnesi Tatlisanne Kaç haftalık? Eğer son haftalardaysanız yer daraldığı için hareketlerde azalma görülebilirmiş. Ama yine de günde en az 10 kere hissetmek gerekirmiş. 10dan az ise bi doktora danışın
Rabia06 Tatlisanne bizde 37+1 olduk bizimde harketlerimiz azaldi normal canım sen takip et günde en az 10 kere harket ediyosa sorn yok demekdir yerleri daraliyo baya bi eskisi kadar kücükde degiller büyüdüler artık 🤗
Benimisteo Tatlisanne Ben bunun icin ilk oglumda hastaneye gitmistim bol bol su icirdiler hareketlendi cocuk. Su ic bol bol uzan bi dikkat et oyle
Tatlisanne LareninAnnesi 10 dan az değil çok sukurde eskisi gibi gümbür gümbür değil 2 gün önce kontrolüm vardı doktorum bi sorun olmadığını söyledi nst bişey çıkmadı ama genede endişeleniyorum ster istemez
Gamzeemrmrt Yer daralıyo ve bebek uyuyo cnm. En a 9. 10 kere ederse etmesse uyuyodyr uyandır çikolta yada muzık dınlet karnınını salla😂😂 bi şekılde uyansın
Tatlisanne Gamzeemrmrt ha ha vallaha öyle yapıyorum bazen zaten konusunca falanda uyanıyor çok şükür sanki tepki bile veriyor adam oldu maşallah oğlum 🤪😂