fb9706 ya aslında benim hamilelik baya sorunluydu denebilir. kanda idrarda ve dikişlerin orada iltihap olmuş 2-3 gün içinde iyice artmış. Yani 2 3 gün önce kontrolde enfeksiyon falan yoktu idrarda kanda. Ben sancı çekmeye başlayınca bayramdi o zaman devlete gittik doktor ufak bir enfeksiyon var diye gönderdi antibiyotik yazıp turuncu gibi böyle tuhaf bir akıntım vardı önemsemedi pek vajinal muayenede baktı dikişleri iyi dedi o kadar. Özel deki doktoruma haber verdim antibiyotigi kullan farklı bir durum olursâ bana gel dedi. Bayramın 3. Günü sabah kanla karışık akıntı gelmeye başladı doktora yazdım muayeneye gel dedi. Gittik ultrasonda daha gördü senin sancın var yatış yapacağız dedi. Hastaneye yatırdı hem sancı için hem antibiyotik için serumlar takıldı ama sancim durmuyordu doktor da çok şaşırdı sizin çocuk inatçı baya diye. Ultrason muayenesinde dikişler çok sağlam yani çocuk dikislere dayanmis ama patlatamaz acamaz merak etme dedi. Daha sonra benim pıhtılı kanamam başladı hemen doktor muayeneye çağırdı indirdiler aşağı baktı bebeği almam lazım dikişler artık rahimini yirtmaya başlamış dedi. Bebek çok aşırı hareketli olduğundan çok zorluyordu doğmaya. acil ameliyathaneyi hazırlayın doğuma alacağız dedi bende daha erken biraz daha dursun dedim de böyle bekletirsem geç kalırsak ya rahimini almak durumunda kalırım ya da seni kaybederiz bu riske giremeyiz öncelik senin hayatın diyerek doğuma aldı hemen. Çok uzun sürdü ameliyat 2 saat kadar çok kanama olmuş.
Benim 19. Haftamda nişanım gelmişti bende olan enfeksiyon da oğluma geçmiş nişan yani rahim tıkacı olmayınca bebek enfeksiyona açık hale geliyor. Enfeksiyon bulaştığı için içeride strese girmiş o yüzden aşırı hareketliymis. Doktor ameliyata almasaymis oğlum kakasını yapmış bu sefer de kakadan dolayı sorun yaşayacakmisizdi.