Gulfemesat İkinci doğumumu yaptım 1 hafta oldu kızım da bugün sarılık sınırda dediler. Eve geldik uyandırmada çok sorun yaşıyorum öylede böylede biberonlada olsa sütümü veriyorum. Sizce geçer mi sarılığı böyle yoksa emzirmem mi lazım sürekli
Suavage_mom Gulfemesat saat başı emzir ertesi güne düşer ya da stabil kalır değer. Yükselirse de korkma bi gece yatırıp çıkarıyorlar ama sık sık emzirmeye bak ben öyle kurtuldum her saat başı
ABusraaaa Gulfemesat emzirmezsen sarılığı gecmez sürekli teklif et uyandır zorlada olsa yüzünü felan ıslatın gerekirse ayağının altını burnunu sıkın
deniz_95 Gulfemesat benim kızım da uyanmazdı maalesef. Her şeyi de denerdim. Bende sütümü biberonla veriyordum. Zaten uyku arasında içiyordu zorla da olsa. Meme reddi olmadı.
Gulfemesat Serap09 teşekkür ederim 🌸aslında saat başı uyansın diye uğraşıyorum ama uyanmakta çok zaman alıyor diye biberonla vermeye başladım düzelmez öi ozaman
Gulfemesat Gulfemesat teşekkür ederim aslında düzelir ama uyanması zaman alıyor o yüzden biberona gectım
Serap09 Gulfemesat meme reddi başlar biberon ile verseniz yedirinde aslında biberon gogus farketmez bnce
masalim35 Gulfemesat ben cok sık emzirmeme ragmen 15 16 dan dusmedi sariligi bende nenemin eski aklına uyarak cay kasigi ile 1 2 damla her gun su verdim sariligi uc gunde 7 ye dustu hastaneye yatmaktan kurtulmustuk mama verin diyorlar ama mama alinca sutunu icmiyor cocuk cevremde cogu kisinin oyle olmustu biz su verdik yani🤣
MerveLeo masalim35 ben 3. Ya da 4. Gün yarım çay kaşığı şekerli su verdim. Sadece bir kere düştü bi daha da vermeme gerek kalmamıştı. Asla yapmam dediğim ne varsa bebek doğunca yapıyo insan
Gulfemesat masalim35 çok geçmiş olsun 🌸 iyi cesaret edeip vermişsiniz doktor dedi su vs bişey vermeyin diye uyardı beni 🌸
Kkardelenn1 Gulfemesat illakş emsin diye yıpratmayın kendinizi riskli süreci atlatana kadar sağıp verin sütünüzü uyanmıyorsa ben tam 20 gün o şekilde besledim sırf emin olabilmek adına sarılığımız çok yüksekti çünkü memeyi de alıyorlar bırakır diye korkma bir iki günden bşr şey olmaz
Kkardelenn1 Gulfemesat sağ olun size de çok geçmiş olsun önemli olan beslenmesi nasıl beslendiğinin bir önemi yok yeter ki beslensin gerekirse doktor uygun görürse mama da verirsiniz biz veriyoruz mesela yeter ki sağlıklı olsunlar