Kızlar özellikle anne olanlara sormak istiyorum 🤗
Doğumuma 12 gün gibi bi süre kaldı. Genelde evde zaman geçiriyorum, bir yere çıkınca çok çabuk yoruluyorum , hemen karnım falan ağrıyor. Zaten sıcak. Eşimle vakit geçiriyoruz daha çok. Yani arkadaşlarımla bi yarım saat dışarıda kahve içtim dün , yorgunluktan bittim hemen. Yakınımızda göl var ,bugün sahile falan gittik. Keyifliydi açık havada olmak. Ama kamp sandalyesinde otururken bebeğim sağ tarafıma o kadar dayandı ki, oturmak zorlaştı fazla duramadım. En güzeli uzanmak gibi geliyor.
Şimdi size sorum şu, klasik bi tatil yapamıyorum şuan. 37+3 teyim. Çok fazla bi aktivitem yok, doğudayız zaten çok bi alternatif yok ,istesem de son haftalar zaten hemen yoruluyorum. Genel olarak evde geçiyor şimdi. Doğumdan önceki bu zamanlarda genelde dizi izliyorum tv bakıyorum, bebek bakımı ile ilgili 2 kitap aldım onları okuyorum. Böyle geçiyor zaman. Sizce bebek doğmadan evde yapılabilecek bi şey var mı? Hani hem hazırlık anlamında bi şey yapılabilir mi? Ya da işte bebek doğmadan şu da yapılabilir dediğiniz herhangi bi şey? Süreci nasıl değerlendirebilirim?