gayesblog iremzeyneep tekerlek sayısı önemli benden söylemesi. Ne kadar az tekerleği olursa o kadar çok titriyor bebek arabada🙃 süspansiyon..
bebek308_ iremzeyneep vala cnm benimki beybi enzo diyegeçyor markası duruşu herşeyi okadar ağır ve güzel ki bi okadar sürüşü hafif bi araba tabi ben sıfır almadım ikinci elde dükanda gördüm demirleri geniş sağlam bi yapısı varrı mükemeldi ben onu çok beğendim tafsiye ederim
iremzeyneep kaktuscicegi_ benimde düşündüğüm model o bazıları oturma kısmk biraz ufak demiş ama emin olamadım
kaktuscicegi_ iremzeyneep O konuda birşey diyemeyeceğim görsel olarak bana yeterli gelmişti. Ben özellikle ayak uzatma kısmında çıkıntı olmadığı için de gönlüm ondan yana olmuştu. Boyları uzadıkça o kısım bacaklarına geliyor rahatsız ediyormuş.
gayesblog iremzeyneep bagi neo 2 kullanıyorum fiyatı iyi. Hafifliği iyi ama çok sağlam değil ve tekerlek sayısı 1. Bebeğim içinde çok sallanıyor ondan söylüyorum işte
iremzeyneep gayesblog anladım çok teşekkür ederim bebişinizle sağlıklı bir yaşam diliyorummmmmmm darısı başımıza❤️❤️
caglar0 Kanz xGo ultimate aldım öneri üzerine inşallah memnun kalırız. İlk kızımda acemiliğimize geldi 3 tane araba değiştirdim (travel, kabin boy vs.) sürece ve ihtiyaca göre… bunda tek araba ile 4 yaşa kadar gitmeyi planlıyorum..