Zizoo arkadaşlar doğumuma 3 hafta kaldı nabzım aşırı yüksekliyor bu durum 3. Trimesterde başladı herşeyime bakıldı tüm değerlerim normal nabzım 180 i 200 ü bile gördü bu şekilde olan var mı? Doğumdan sonra geçer mi?
twobabymomm Zizoo benimkide aynıydı hatta doğumda doktor sakin ol bebeğin kalp atışlarıyla yarışıyor nabzın diyodu ama doğumdan sonra geçti çok şükür
GizemHamza34 Zizoo benim de aynı doktorum kardiyolog arkadaşına yönlendirdi ekg filan çekildim ama doktor normal gebelikte bebek büyüdükçe diğer organlara baskı yaptığı gibi kalbe de yapıyor ve sıcaklarda etkiliyor dedi doğumdan sonra geçer dedi doğurana kadar dişimizi sıkıcaz
Zizoo GizemHamza34 yemek yerken boğulma hissiyatı oluyor mu sende de ? Nabzın en fazla kaça çıkıyor? Yürüyebiliyo musun yoksa sürekli yatıo musun?
GizemHamza34 Zizoo oluyor yemeği geçtim kalbim ağzımda gibi yumurta varmış gibi oluyor 180-190 larda çıktı genel de 140-160 çok yükselince uzanıyorum hemen zaten bir yere yürüyecek halim yok
Zizoo GizemHamza34 ben beloc zok kullandım daha da kötü etti sakın sana verirlerse kullanma. Bir profesör doktor var izmirde onla görüştüm doğumu genel anestezi olursan nabız ilacı kullanmak zorunda kalmazlar dedi belden iğneyi önermedi. Ben çorba bile içemiyorum artık 34. Haftadayım göğsüm sırtım heryerim ağrıyor duş alırken morarıyorum suya giremiyorum sendw de oluyor mu?
GizemHamza34 Zizoo yok herhangi bir ilaç vermedi zaten genel anestezi olucam öyle morarma filan olmuyor bende ama zor nefes alıyorum kaburga ağrım filan oluyor sen gene de iyi bir kardiyologla görüş bence
Zizoo GizemHamza34 8 tane kardiyolog gördü hormonlardan diyorlar 🙁 gerçekten çözemedim artık duşa girmek bile problem oluyor benim için daralıyorum bacaklarım morarıyo kan akışı olmadığı için
GizemHamza34 Zizoo kendini sakinleştirmeye çalış biraz panik yaptığından da olabilir doktorlar gebelikten bir sorun yok diyorsa kendini psikolojik olarak rahatlat
Zizoo GizemHamza34 kuzum panik yapmamak mümkün değil 180 de 175 te takılı kalıyo bazen 10 dk boyunca elim ayağım uyuşuyo sen ne zaman doğum yapıcaksın?
Zizoo GizemHamza34 allah kurtarsın ikimizi de sağsalim kucağımıza alalım… peki öyle olunca ne yapıyorsun? Ben hastaneye yatmak zorunda kaldım korkudan eve gidemiyorum hava sıcak evde elektriik kesilio diye eve gidemiyorum sıcağa hiç gelemiorum daha da yükselio klimasız ortamda… hiç serum falan verdiler mi sana? Acile gittiniz mi?
GizemHamza34 Zizoo hayır canım senin bahsettiğin artık panik atağa kaçıyor bende o şekilde olmadı dinlenince serin ve sessiz ortamda rahatlıyorum sağlıkla al kucağına bebeğini 🤲🏻