Tazeannecik01 Kizlar 28+1 deyiz her gün çok yoğun hissediyor musunuz hareketleri bazen azalma olduğu oluyor mu
Silaaaamom2025 Tazeannecik01 benimde aynı hafta bazen bı tarafta toplanıp sertleşiyor bazen hareket ediyor bazen saatlerce hareket etmiyor bı değişik benim zıpır 😁
bilgemomy Tazeannecik01 bu 28 hafta birden hareketleri azaldı ama 27 haftalar da çok hareketliydi korktum ama hergün bi kaç hareket ettiği için içim rahattı çok hareketli olmasa da şimdi 29 haftalık olduk hareketleri geri geldi hatta daha sert olarak sanıırmm normel tamamen hareketsiz kalması sıkıntı tabiki
minismom Tazeannecik01 28 haftalıgım bugun cok hareketli bende hastayım acaba onunla ilgilimi bilmiyorum artık 😊
Nrbanu 28+6 bende de aynı seyler oluyor günü gününü tutmuyor bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor endişe edip uğraşıyorum tatlı yemek sola dönmek gibi. Ama burdan da okuduğuma göre normal herhalde herkes aynı şeyleri yaşamış
Tazeannecik01 bilgemomy cok şükür tamamen hareketsiz değil ama gün geçtikçe daha sert darbe beklerken hafiflmesi stres ettirdi