Aylinannesi Nevo Amin canım Allah razı olsun cümlemizin Rabbim dertlerine hastalığına derman versin başımızdan eksik etmesin saolasın 🙏🏻🙏🏻
Polo Aylinannesi Allah şifa versin. Kamera aç. Ve 32 haftada dr raporu ile ucaga binebiliosun. En son 36. Haftaya kadar. Dr un uygun görürse bence bi git. Bi kaç gün kal. Geri gel. Ucak seyati ist antep 1.25 falan sürüyo. Sağlık sıkıntın yoksa git bence
Aylinannesi Polo Allah razı olsun saolasın. Eşim asker oda 2 sene sonra anca evine gelebildi şimdi ev iş arası gidip geliyo oda tekrar suriyeye gidicek oyüzden annemde gelme dedi bişey mişey olur diye kaldım öyle 😞 36 haftaya kadar ucağa binebiliyomusun? Ben bilmiyodum okadar oldugunu
Busraatpl Aylinannesi benimde annemde irili ufaklı bir sürü miyom çıktı ve doktor rahimini alalım demiş Allahtan cok uzak değilizde geldim ailemin yanına bu hafta belli olacak ameliyat durumu 31+4 üm bende 😓
Aylinannesi Busraatpl 😞Allah şifa versin insallah sağ sağlim atlatırlar iyi yapmışsın korkma o konuda eğer zararı varsa alsınlar rahmi önemli değil moral ver annene . Benim anneminki baya tehlikeli biyerde kocaman olmuş baskı yapıyomus senelerdir ikna etmeye çalıştım gidelim doktora diye gitmedi benim kadın doğumcuma gösterdim en son orda öğrendik bukdr önemli oldugunu aman aksatmayın hemen götürün beklemesin kimse sağlık en önemlisii
Busraatpl Eyslg rahim aldırma ameliyatı zor oldu mu annenizde ? Kapalı mı yapıldı yoksa sezeryan gibi mi benimde annemin rahim aldırma operasyonu olcak bilmediğimiz için bizde korkuyoruz 😔
Eyslg Busraatpl sezeryan gibi canım ama hemen ayağa kalktı çok dayanilmayacak bı ağrısı olmadı şükür özelde kadın doğum Hastanesi'nde oldu ertesi gün taburcu oldu
Busraatpl Aylinannesi sizinde hayırlısıyla sağlığına kavuşur çabucak atlatır inş Rabbim şifa versin 🙏
Aylinannesi Evet kızlar bugün annem yatış yaptı yarın ameliyat olucak cok canım sıkıldı ya cebinde parası bile yokmuş hastane yemeklerini annem yiyemiyo 50 tl yle gitmiş babam versin dedim adamın parası yokki dedi şuan nasıl üzüldüm anlatamam ben olsam yanında neyse şimdi gönderemiyorumda 😥😥 offf