Lllllyhhh Kuzeyakin28_ valla ben erbatabınkini kullanıyorum temiz içerikli bitkisel olduğu için doktorun verdiğini kullanmadım oda saygı duydu günde 2 tane
3bebe1anne Eczaneden ücretli kendim alıyordum fakat dr’um sağlık bak.degil o tarm bakanlığı onaylı bi düşün bunu deyince mantıklı geldi.dr yazdığını kilo cok aldırıyor diye almiyordum ama uzun bi süredir alıyorum içecek olan ferifer kullanyrm
prensesmoana Zehra6818 Bana doktor 16. haftada demir ilacına başlanıyor dedi. Kan tahlilinden bağımsız herkese veriyorlar bence. Sağlık ocağındaki ebe doğumdan sonra da demir ilacını kullan demişti hatta.
Zehra6818 prensesmoana Ben de dedim sağlık ocağında böyle dediler diye, doktor tahlil sonuçlarına baktı gerek yok dedi. Gerek olsa verirdi diye düşünüyorum.
heyecanli1anne__ Kuzeyakin28_ Ferrum kullanıyorum ben kahvaltıdan sonra içiyorum kusma bulantı falan yapmadı bende
aysekalp Kuzeyakin28_ 12+4 daha bugun aldim demir ilacini ‘gyno ferro sanol’ verdi gunde 1 kez ac karna
Meryemdd 3834-3438 yok bende yapmadı hiç, zatwn yapıyosa da gece içip hemen uyuduğum için anlamıyorum
aysekalp Nursevv demir ilaci icin deneyimimi paylascam demistim. 2 gundur kullaniyorum kabizlik bulanti vs etkisi olmadi aksine diskida siyaha donme oldu ama demir ilacindan mi kaynakli bilemiyorum yaninda 3 ilac daha kullaniyorum ama birkac kiside de ayni yan etkiyi okudum
Meri81 Kuzeyakin28_ bana da 21. Haftadayın aynı ilacı yazdı doktorum sabah aç karnına içtim bulantı kusma şikayetim oldu aile hekimime sordum tok yiyebilirsin dedi sende bi danış istersen bazı hamilelerde aç karnına bulantı yapabiliyor dedi
Tucci ageuy1-2 Yok hayır hiç ishal de olmadım hamileliğim boyunca evet o şeker gibi görünen demir ilacını kullanıyorum ☺️
ageuy1-2 Tucci anladım bende ishal tarzı bişey yaptı karın ağrısıyla birlikte . Sanol olanı da kullandım o da kabızlık yaptı şimdi ne kullanacam bilmiyorum
Bsyt Kuzeyakin28_ gyneferro verdi canım 16. Haftadan itibaren kullanmaya basladım gece yatmadan önce alıyorum anormal bi kusma yapmıyor baştan beri olan sabah bulantısı oluyor sadece
Anonymous1 Kuzeyakin28_ 16. Haftada falan yazdı sanırım sidefer kullanıyordum yükseltmedi ferrosanol duo kullanıyorum şu an