Oztek37 Gyno ferro sanal içiyorum sabahları aç karnına ama o kadar zor içiyorum ki midemi bulandırıyor kokusu 😔
birincimasali Kuzeyakin28_ osende demir c aliyorum ben sabah 5 gibi alıyorum uyuyorum tekrar. 5. Aydan beri kullanıyorum
Mavistanbul Kuzeyakin28_ midede değil de, bağırsakta çözünen demir ilacı daha iyi oluyor.Ben de çok zor içiyordum bu şekilde çözdük. 33.haftadayım ve hala midem bulanıyor maalesef😥tabi benim bulantım ilaçlardan bağımsız. Hep var yani
2baby1mom__ Ya doktor bana Demir ilacı yazdı ama ben onu almaktansa ocean microfer aldım, hata mı yaptım acaba biri takviye biri ilaç ya yerini tutar mı ki bilen birisi yorum yapabilir mi
nurssmom 2baby1mom__ eğer chat gbtniz varsa dr.unuzun yazdığı ilaçla kendi aldığınız vitaminleri yazın ve karşılaştırmasını isteyin o size cevabını verir. Bazı özel vitaminler ilaç olmuyor sadece vitamin takviyesi oluyor bi faydası olmuyor. Hamileliklerde biz ilaç olan vitaminleri kullanıyoruz
nurssmom Kuzeyakin28_ ben ferplex fol kullanıyorum dr.um ne olur ne olmaz ilaç etkisi azalmaması için gece yatmadan önce aç karnına kullanmamı söyledi. Kahvaltıdan önce aldığınız süt ürünleriyle karıştığı için böyle bir etki görüyor olabilirsiniz. Gece yatmadan önce 2 saat önce yemek yemiş olmanız yeterli. İlacı aldıktan sonra portakal suyu içerseniz ilaç etkisinden daha fazla yararlanırsınız ve mide bulantısını azaltır. Dr.um bu şekilde tavsiye etti 1 aydır böyle kullanıyorum. 2 saat öncesi sonrası hiç bir süt ürününü kullanmayın
1Ogretmen_anne prensesmoana Aynen bende feramat kullanıyorum bende de mide bulantısı yapmıyor. Normalde kullandığım bütün demir hapları mide bulantısı yapardı bu yapamadı çok şükür.
dalginkiz Kuzeyakin28_ ben 13 hafta oldum hala bana hiçbir ilaç başlanmadı normalde de demir eksikliğim vardı gebelik öncesi neden böyle oldu acaba bir sonrakinde sorayım:/
nurssmom 2baby1mom__ ne demek rica ederim. Hamile olduğunuzu söylerseniz ona göre kaç doz olucağını bile söyler 😂 çoğu dr.dan daha ilgili
kimchikimdi Kuzeyakin28_ Doktor degistirdi kullandigimi, yüksek verdi. Feramat olması lazım, günde iki diyor ama bir bile beni mahvediyor. Sabah aç karnına içiyorum hemen ardından çikolata falan yiyorum öyle tutuyor beni
Sule1806 Gokturkmom_ ciddi misiniz hamilelikten önce bendede urtiker vardi çok şükür hamilelikte geçti ilaç yan etki yapmadı
Tubaaslnkzl Kuzeyakin28_ yaklaşık 28 haftalıktan itabarendir kullanıyorum Solgarın ilacını verdi doktorum gece aç karna içiyorum hiç yan etki yaşamadım.. yan etki yaşadığınızı doktorunuza söyleyin belki değişir markayı
Eyllo Haftada başlandı gyno ferro sanol Günde bir adet aç dene bulantı olursa kahvaltıdan 2 saat sonra denildi ben aç içemedim tok içiyorum 🌸