Kuzeyakin28_ Kac haftalikken demir ilacina başladınız Hangi marka kullaniyorsunuz Sabah ac mi aliyorsunuz Beni hep kusturuyor bütün günüm mahvoluyorda Ferrozinc verildi.
Sultankut Kuzeyakin28_ sabah aç öneriliyor ama yatarken içip yatın yoksa demir ilacı kullanmak çok zor ben aç denedim tüm gün öğürdüm şimdi içip yatıyorum rahat ettim
vanilya_kokusu Kuzeyakin28_ doktor bana. Bevit-B12 verdi bide D3 Total damla verdi içiyorum ama midemi mahf ediyor bulantıdan 🥺 artık gece alıyorum uyumadan önce
Zarifee Kuzeyakin28_ Evet ya onu yeni kullanmaya başladım bulantım başladı daha hiç yoktu 4 aylık oldum
Kuzeyakin28_ Sultankut cok zor gerçekten ya Zaten bi aydir yeni rahatlamştm bulantilardsn Tekrr beni mahvetti bu ilac
prensesmoana Kuzeyakin28_ Merhaba. Feramat kullanıyorum. Sabah aç karna portakal suyuyla içiyorum. Mide bulantısı yapmadı bende.
Gamzeahmet123 prensesmoana merhaba bende aynı şekilde feramat kullanıyorum ama benim ki tok karnına neden acaba
1Ogretmen_anne prensesmoana Aynen bende feramat kullanıyorum bende de mide bulantısı yapmıyor. Normalde kullandığım bütün demir hapları mide bulantısı yapardı bu yapamadı çok şükür.
cdss Kuzeyakin28_ ocean microfer kapsül kullanıyorum hiçbir mide bulantısı yaşamadım ve tablete göre daha kolay yutuluyor