Aleyzeee Betulceeblog eder inşallah bebişim ben 5 yilin sonunda hamile kaldım kimyasal ile sonuçlandı 2.5 ay gibi süre zarfında tekrar hamile kaldım bende o dönem her ihtimale karşı fitil vs. Kullandım
Elismom Betulceeblog 3kimyasaldan sonra kızıma hamile kalmıştım şuan 4yaşında 31+3 kardeşini bekliyoruz 🥰🤍
Betulceeblog halitefe Belki de nasip diyorum her zaman rabbimin vardır bir bildiği inşallah şimdiki sağlıklı ilerler dua etmekten başka hiçbir çarem yok
Elismom Betulceeblog içinizi ferah tutun bu bebişinizi sağlıklı bi seklide kucağınıza alıcaksınız Allahın izniyle 💕
linaa26 Beta yüksek baya kese de göründü ama şekli bozuk dendi 2 hafta bekleyelim duruma göre karar vereceğiz dedi dr bu saatten sonra normale dönen oldu mu acaba ?
2prensesannesiiii Betulceeblog kanda pıhtı varsa da kimyasal olur ya da kalp durması sonucu kürtaj olur dr bana öyle demişti ve benim sorunum buydu benim 2 kimyasal bi kalp durması sonucu kürtajım var araştırdıktan sonra 2 tane bıcır bıcır kızlarım oldu darısı size olsun inşallah 🙏🏻
Betulceeblog Leyla210 Maşallah 🥰 Allah razı olsun. Peki bir şey yaptınız mı kendiliğinden mi sağlıklı oldu
Leyla210 Betulceeblog tıbbi genetiğe gidip kan verdim bir sorun mu var diye, sonuçlarım çıkmadan gebe kaldım 🥰 sonuçları almadım bile.