Bbgg Kızlar dizleri bükmeden yere eğilip birşeyler almak sakıncalı mı? Daha 11 haftalığız bebek zaten küçük bir şey olmaz diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum? Dizleri bükmeden kazık gibi eğilmekten bahsediyorum 😄
Denizj Bbgg hiç bişey olmaz bebişe minicik daha dışarıdan herhangibir müdahalen bebeğe zarar veremez demişti doktorum ama bel sağlığı açısından yapmamalısın fıtık sebebi🫠
Dadas Bbgg eğer kısa boyluysaniz olur bence 😅🌸 yani dizlerin bükülmesine gerek kalmadan istediğinizi almış oluyorsunuz 🤍 bebeğe birşey olmaz Allah’ın izniyle 🤍
Kaderyusuf Bbgg 17 haftalık halen eğiliyorum tabi artık bebeği hissettiğimden sanki bu durumdan pek hoşnut değil gibi sonrasında toplanıyor yada eğilirken bi tekme atıyor ama bi anlık dalıp yapıyorum karnım da hiç yok hamile değilim gibi unutuyorum o yüzden.
Bbgg Denizj teşekkür ederim cevabınız için ☺️ ilk gebelik olduğu için pek bilgim olmuyor araştırıyorum her şeyi , inşallah minikleri sağlıkla kucağımıza alırız
Bbgg Kaderyusuf oluyor bazen öyle ya , ev işleri malum yapıyoruz illaki bazen unutulabiliyor , hiçbir şey olmaz inşallah 🌸
asil15 Bbgg Bisey olmaz canm çok yoğun ve hatta ağır spor yapanları düşün maşallah tosun gibi bebeisler doğuruyorlar
asil15 Bbgg aynen öyle cnm yiycek ekmegi varsa hiç bir şey olmaz Allahin izniyle ben her gün motor tepesindeyim küçük cocukda var eğilmeden ziplamadan olmuyor yani.saglicakla kavuşalım inşallah 🙏
Minnies Bbgg valla bende 9+3 deyim dizlerimi kırarak eğiliyorum eşim çok kızıyor ama illaki eğilmek zorunda kalıyorum gün içinde inşallah bişey olmaz yiyecek ekmeği varsa istersen ayaklarını havaya dik bişey olmaz diyip geçiyorum 🤓