Kbraldemr aysenuraysenur valla 18+2 olduk bi yatıyorum bidaha sabah kalkıyorum e tabi tuvalet ihtiyacı dışında 🙈
aysenuraysenur bizde 30 +6 yiz uykuya o kadar düşkundum ki uykum var uyuyamiyorum ya insanın sınırı bozuluyor 😣
aysenuraysenur doğunca uykusuzlugun dibini yasicaz zaten bide üstüne 3 gündür gribim 😥 iyice mafoldum
aysenuraysenur canim 27 haftaliktik 1257 gramdi yarın doktor kontrolum var agrım oluyor onun için biraz erken gidicez bu ay yarın ogricem bakalım kaç olmuşuz 😊 en çok onu merak ediyorum zaten 😊
aysenuraysenur hiç sorma çok aldık ya afedersin sağa yatsam sağ uyuşuyor sola yatsam sol uyuşuyor bide çok aldım ben tatlı yicem diye 🤔
EbruSerdar aysenuraysenur 😂 kesinlikle insan yatakta dönemez mi ya resmen donmek icin kalkmam lazim 😂😂
aysenuraysenur EbruSerdar hiç sorma eşim bile o kadar etkilenmiş ki artik gece elini veriyor tutunup kalkıyorum adamı bile uykusundan ediyorum artik 😂😂
aysenuraysenur ay amin inşallah o günler su gibi geçsin inşallah düşünemiyorum kendimi 😂hastane çantalarınızi hazırladınız mi kızlar 🤔
aysenuraysenur Anneyim12 bizimde aynıydı maşallah tombis bebek olucaz galiba 😊 yarını iple çekiyoruz 😊