Hanımlar bilgilendirmek için yazıyorum
İstanbul üniversitesi cerrahpaşa’nın sitesine girdim, öğretim üyesinden değil normal poliklinikten randevu aldım
Kadın doğum polikliniğine tıklayın 4 seçenekte perinatoloji var oradan randevu alın ( her akşam saat 8′de 2 gün sonrası için randevu açılıyor randevu almak kolay)
Ben metro ile gittim, Marmaray Florya akvaryum durağından indikten sonra 20 dakika yürüyorsunuz (otopark var ama randevunuzdan biraz erken gidin çünkü otopark bayağı dolu )
Kadın doğum G4 blokta direkt oraya gidiyorsunuz
Benim randevum 11.30′daydı, ve erken gittim saat 10.30′da barkodumı aldım
Bekleme salonuna geçiyorsunuz sırayla oradaki bölümlerin hemşireleri geliyor ve barkodlarınızı alıyor
Perinatoloji bölümü hemşiresi geldi benim barkodumu aldı detaylı için gelip gelmediğimi sordu haftamı sordu
Biraz bekliyosunuz haberiniz olsun Ben toplu taşıma ile gideceğim için erken bir saate randevu alamamıştım ama bence erken gidenler daha az bekler
Saat 12.15 te doktorın yanına çağırdı hemşire
Doktor detaylı ultrasonu yaptı 3 boyutlu görüntü vermiyor ama her yerine her şeyine bakıyor benim için önemli olan görüntü değil bebeğin sağlığıydı zaten
Yanınıza eşinizi almıyorlar haberiniz olsun
Yaklaşık 40 dakika falan sürdü sonrasında bana detaylı ultrason raporu verdiler
Bir saat sonrasında da doktorun çektiği tüm görüntüler e-nabıza düştü
Biraz kalabalıktı ama doktordan memnun kaldım
Hiçbir ücret ödemedim
Özel hastanelerin 6000 küsür fiyat çektiği detaylı ultrasonu ücretsiz yaptırmak benim için iyi oldu
Merak ettiğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim umarım açıklayıcı olmuştur her şey