S-nur1 Sizce hangisi daha zor geçiyor kızlar şöyle baktığımda 1.trimestırda prensesler gibi geçirmişim 😂3.trimestır gümbür gümbür geldi
bellaaaa S-nur1 1. De her gün regl sancısı gibi sancı bel ağrısı sürekli yatıyordum 3. De ağırlaştığınız için karında yer yer ağrı gece uyuyamama kalkamama yatamama bitmeyen yemek isteği fazla kilo alma derken ilerliyor 3. Daha zor sanki
Eres26 S-nur1 28 oluyoruz Sizin de vajinanizda ağrı oluyor mu? Karnınızda minik minik sancılar hissediyor musunuz
Sltn1_mucize Trimester bence daha zor tekme ve hareketleri sertleşiyor göğüs kafesimin altına bir anda ağrı geliyor ayrıca ilk trimester deki uyuklama bulantı gibi belirtilerimde geri geldi neyseki don 89 gün ❤️
Parinas S-nur1 1nci trimesterda bi bulantı zorluyor. Ama 3 öyle miii. Yok yok 😀şu anda bile biraz kestireyim diye uzandım hem kalçam ağrıyor hem kaburgalarım batıyor, bi taraftan sıcak basıyor. Yalancı kasılmaları ve regl sancılarından bahsetmiyorum bile. Yatakta panda gibi yuvarlanıyorum sağa sola dönerken 😀
donmez685 S-nur1 bence 3. ağrılar fazlalaşıyor, hareket kısıtlanıyor, mide yanması, doğum stresi, doğum hazırlığı, vücut şişkinliği vs vs.. 😵💫
Silaaaamom2025 S-nur1 benim 1 de cok zordu ama doğuma daha çok var diye rahattik alışveriş cinsiyet heyecanı falan derken geçti gitti ama şimdi 3. Trimester doğuma yaklaştıkça korku kaygı başladı en kötüsü benim için bu onun dışında gece kaç kalkıyorum bilmiyorum sürekli tuvalet için kalkıyorum daraliyorum kalkıyorum sorumluluklar iyice arttı temizlik o bu şu derken hem psikolojik hem fiziksel kötü bence 3🥴
cileklitursu S-nur1 doktor bana 2. Trimester için bu senin geçireceğin en güzel zaman bol bol değerlendir demişti ilkte zaten mide bulantın oluyor son trimester de de bebek ağırlık yapıyor mesane baskı yapıyor benim için en ise 1-2 kolaydı da 3 zor geçti
Embu S-nur1 1. Trimester mide bulantısından çok zorlandım 3. Trimester şimdide ağrı ve kramplardan mide bulantım da geri geldi 6 haftam kaldı ve asla zaman geçmiyor 🤦🏻♀️
nisaysee S-nur1 3. Trimestır tabii hele bide bu sıcaklarda ne zaman doğurucam acaba stresi ve ekstra çıkan problemler 😢😢😢