edabolukbasi3- bir yerinizi yaktığınız zaman su tutmak yerine zeytinyağı dökerseniz o yanık su toplamıyor hadi bakalım paylaşın sizde bilgilerinizi 😄
myangelson edabolukbasi3- camları kremsiz şampuan veya bebek şampuanı ile silersen hiç iz kalmıyor üstelik üstünden kurulamaya da gerek yok direk kuruyor iz kalmıyor çok kez denedim onayladım 😄
Bebivekedi edabolukbasi3- yanık tencerem varsa hiç uğraşmadan bulaşık makinesi tableti ile kaynatırım anında çıkar halıya dökülen çayları bulaşık makinesi parlatıcısı harika çıkarıyor
Mrvsmt2502 edabolukbasi3- parkeleri şampuanla silin hem parlatıyor hem temizliyor. Camlarıda şampuanla siliyorum onuda parlatıyor. Lekesi çıkmayan kıyafet ya da mutfak bezlerini arap sabunu ve çamaşır sodası ile kaynatıyorum lekeden eser kalmıyor
myangelson edabolukbasi3- gerçek gerçek 😄 hatta bekardim onu gördüğümde annem öyle şey mi olur durulamadan cam silinmez iz kalır falan diyordu denedim bir baktık hiç iz yok 😄😄 şimdi hep öyle silerim annem de öyle siliyor
edabolukbasi3- Bebivekedi makina parlatıcısıyla halı bende siliyorum da yanık tencereyi duymamıştım hiç
edabolukbasi3- Mrvsmt2502 parkeleri şampuanla silin hem parlatıyor hem temizliyor kaymaz mı şampuanla silince
minismom edabolukbasi3- mutfak dolaplarını sıcak su beyaz sirke ve bulasık deterjanıyla siliyorum 😂 dolaplarım parlak beyaz neyle denediysem hep leke leke kalıyodu asperoxla bile bez izi kalıyodu bu tuyo muhtesem 😂
SuEr_Tu1512 edabolukbasi3- Bana eşortmandaki yağ lekesi nasıl çıkar o lazıımmm🫢 Şurda bekliyim belki yanıtlayan çıkarrr
SuEr_Tu1512 Mrvsmt2502 İnstada gördüm tuz, karbonat, bulaşık deterjanı yapıyordu, öyle mi yapayım sadece dediğini mi yapayım kii
Mrvsmt2502 SuEr_Tu1512 lekenin üzerine sadece bulaşık deterjanı sıkıp atıyorum ben çıkartıyor tuz falan dökmedim hiç