Leylak34 benim doğum tecrübem yok ama bir çocuk doktoru ile görüştüm artı yaptığım araştırmalar kadarıyla söyleyebilirim ki olmaz inşallah ama bebeğin ememediği durumlarda EDS denen bişey var, sonda ucunu göğsünüze bantlıyorsunuz sondanın diğer ucuna da anne sütü dolu şırıngayı ya da hiç süt yoksa mamayı bağlıyorsunuz. Bebek göğsünüzde emme refleksi yaparken besliyorsunuz. Bebek emdikçe sütün geldiğini düşünüyor o sırada siz beslendiğini gördükçe hormonlarınız düzene giriyor falan. Detaylı araştırabilirsiniz. Bi de ben kendi çantama edsye ek olarak kaşık biberon almayı düşünüyorum. Biberona alışmasını istemiyorum imkanım el verirse emzirmek istediğim için yaptığım bi tercih bu herkesin tercihi doğrusu tabi ki kendine. yukarda da zaten tecrübeli bi annemiz yazmış çantanızda bulunması psikolojinize etki ediyormuş, hormon tamamen beynimizle alakalı. Süt gelmese bile sık sık ten tene temas bebeğinizin göğsünüze doğrudan dokunması emmese bile emmeye çalışması direkt prolaktininizi ve ostrojeni yükseltiyor. Ama tabi her bebiş kendi düzenini kendi seçiyor bu da bi gerçek 🤷♀️ eds ve kaşık biberon yanınızda olsun bence eğer sıkıntı olursa mamayı herhangi bi yerden beş dakikada alırsınız. Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah 🌸
*Doktorun ismi Hasret Akman bu arada instada videoları var bu konularla ilgili