vanilya_kokusu Rabiss0669 ben külot bez koydum ilk gün kanamam coktu hatta iç çamaşırim bile mahf oldu 4 tane iç çamaşırı koydum ama ertesi gün eve gelince pede geçtim hemen
Ozgekiz Rabiss0669 hastanede veriyorlar zaten ama ben çıkarken kullanmak için depend koymuştum bez şeklinde olanlardan. Evde de yoğunluk geçince pede geçmiştim
Mrvsmt2502 Rabiss0669 külot bez koy tabiki lohusa pedide olsa kanama çok oluyor ilk günler yetmiyor ped
09Tugba_0909 kimchikimdi bende Depend koydum ilk hamileliğimde de kullandım çok memnundum yine kullanıcam
edanur__ Rabiss0669 hastanede iki tane bez verdiler bana ama kanamam yoğun devam ettiği için ben canped Mom kullandım 1 hafta kadar kullanıp öyle pede geçmiştim
kimchikimdi 09Tugba_0909 Ay ben daha önce hiç kullanmadım ama gerekliymis o yüzden en rahat bunu önerdiler 🙏🏻💖
LadyX Rabiss0669 canım bence regl için kullanılan pedler yeterli olmaz. Yeni doğum yapmış biri olarak söylüyorum. Depend külot bezlerden kullandım ben hatta evde bile bir süre onlarla devam ettim bitirene kadar paketi