iknrkc Dr kilo almazsa bugün suni sancı ile yatış veririz demişti 50 gram almış 39+4 haftalığım biraz daha beklerdik ama riske atmaya gerek yok dedi hemen bugün doğum olacak diye bi şey yok belki iki günde sürebilir dedi kendi sancım gelsin diye herşeyi yaptım ama gelmiyo ilk Doğumum ne yapacağımı bilemedim:( ben beklemek istiyorum ama doktorumada güveniyorum onu dinlemek istiyorum bi yandan da riske atmak istemiyorum
Rose_07 iknrkc Allah yardımcın olsun bir bilgim yok ama ben olsam vaktini doldurmuş zaten annesi doktoruma güvenirdim üstte görünsün :)
LadyX iknrkc canım sen zaten benim sürecimi biliyorsun. 39+1′de doğurdum. Bebek ile alakalı çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Suni sancı mı seni korkutuyor? Öyle dayanılmaz bir ağrı değil. Doğum sancısı ile eş değerdir yani vajinal istiyorsan illa ki öyle ya da böyle bu sancılar çekilecek. Tabii ki karar senin beklemek istersen kendiliğinden gelmesini bekle. Ben artık beklemek istemiyordum
Tazeanne2016 Son haftalarda daha fazla kilo alması gerekiyordu annesi , demekki plasenta yavaşlamaya başlamış ya da başka bir sebepte olabilir tabi , zaten maşallah zamanını doldurmuş doktoruna güven bence her zaman planladığımız gibi olmuyor 🌸🌸sağlıkla gelsin
LadyX iknrkc benim suni sancı ile bile sancım gelmedi diyebilirim beklesem gerçekten kendiliğinden gelir miydi nasıl gelirdi hiç bilmiyorum bence 42.haftaları bulurdum eğer bekleseydim 🤷🏻♀️
ddefnos iknrkc doktoruma güveniyorsam onun dediğini dinlerdim bu hislerle alınacak bir karar değil ekranda herseyi gören takip eden o doktoru dinlemekte fayda var olumsuz bi durumda pişman olmak zorunda kalmayın saglicakla kavusun🧡