Miniksincapp bluemom24 Muhammet uzun bir isim olduğu için yanına kısa isim tercih edin bence. Ali, Efe , Ege gibi
bluemom24 Miniksincapp ege efe alp gibi 3 harfli isimleri sevmiyorum ya Asaf’a karar verdim şimdilik babası da ikna olursa 🥲😆
bluemom24 Melike_4949 bu tarz söylemler sadece bu ismin kullanılmasını azaltmak için var☺️ bir bilseniz bu ismin olduğu evin güzelliklerini faziletlerini ❤️
Seymatrkay bluemom24 aynı fikirdeyim o ağır bu ağır ne koyalım. Binlerce Muhammed olsun. Koyabildiğiniz kadar koyun.
Melike_4949 bluemom24 bilmiyorum ki bazı din adamları öyle söylüyor evet orası öyle ama ismin faziletini taşımadığı zaman ağır oluyor yani 🥰
Mlkktsl bluemom24 bende inşallah muhammed miraç ya da muhammed yağız ya da Muhammed yiğit koymayı düşünüyorum 🥹🥰
bluemom24 Mlkktsl yağızda güzel ama anlamı esmer çocuğum sarı olsun diye koyamıyorum yiğit çok güzel bencede 🩵
bluemom24 Seymatrkay eledik zaten onu arkadaşlar söyledim yaa ayrıca yiğitle urasın anlamı aynı sayılır yiğit kağan uras hepsi aynı anlamlarda uras kulağa farklı geldiği için mi bu tepki 😂