bluemom24 Pemberuya ben çok severim iki isim ya eşimde ben de iki isimliyiz muhammedi çocuğa kızarken kullanmak istemem birde etrafımızda çok muhammed var yanındaki isim ayırıcı olsun istiyorum💕
Alparslaninanneesii bluemom24 Muhammed Ali, Muhammed Umut. Ben Muhammed Alparslan çok istiyordum mesela
bluemom24 Alparslaninanneesii alparslan çok güzel ama soyadımızda uzun ya çocuğum kodlama yaparken bize güzel dileklerde bulunabilir 😂
Alparslaninanneesii bluemom24 aynı dert bizde de var oğluma şans diliyorum o konuda bizimki de Alparslan Ercan birde soyadımız var tabi hahahhsha
ozlemikka bluemom24 ebced değerine göre hangi isimler iyi. Oğlum olacak çok kararsızım hala ism bulamadım
ipekmom_ bluemom24 ebced ne kız ilk defa duydum 😂 kerem bende oğluma çok istedim eşim istemedi, metehan koyucaz bizde bende araştırayım bakayım 😂
bluemom24 ipekmom_ her harfin arapça karşılığıyla hesaplama yapıyor ve anne baba ile uyumunu kişilik analizini yapıyor dini bi değer ☺️ Mesela eşimin ismini hesapladık ve ali ismi içe kapanıklık yapabilir dedi gerçekten de öyle özellikle ali ismini kullandığı ortamlarda daha içe kapanıktır
Seyda-06 bluemom24 yeğenimin adı muhammed eymen, ben ali ismiyle de çok seviyorum ama ağır olabilir mi ki, muhammed emin, muhammed taha , muhammed eren,
bluemom24 Seyda-06 ali de güzel ama eşimin ismi olduğu için koyamıyoruz Taha güzelmiş ama telaffuzu zor gibi sankii
Seyda-06 bluemom24 taha kuzenimin adı çok anlayışlı ve iyi huylu bi çocuk illa içinize sinen bi isim olur adıyla yaşasın inşallah 😊