Mzginsezn Zehradgdrn zenan çok güzel 😍aslında Sarya olacak gibi bizim ama bu post altında isimlere bakan çok kişi var teşekkürler 🙏
Busranur_mnts Mzginsezn ben türküm benim eşim kürt ailede pek kürtçe isim yok ama asmin ismini duymuştum yanına başka bi isimle kızım olursa koymayı düşünüyorum
Reginaphalange1 diren21 yoo sorun degil, sadece ingilizce destiny’den geliyor saniyordum kader manasinda
Edaisik055 Mzginsezn eşim kürt benimde. bende kızım olursa hem yıllardır istediğim isim hemde eşimin istediği ismi koyucam. Daha cinsiyeti belli değil ama kız olursa adı Evin Ada olacak 🥲❤️
minikkurabiyelerinannesi Mzginsezn dayımın kızları var isimleri mizgin ve berfin Bunlar dışında Kürtçe asmin , rozerin , evin duymuştum. Bi arkadaşımın adı da şevin
Alparslaninanneesii cilvelilahmacun türk Kürt ayrıştırmak çok saçmalık ötesi zaten Diyarbakır’da yaşadım doğdum büyüdüm yedi ceddim Kürt. 7 ceddi Türk olan bir insanla evlendim, asla bir problem yaşamadık mesele insan olmak ırk din dil farklılığı hepsi saçmalık
cilvelilahmacun Alparslaninanneesii bencede Mezhep ayrımı yapanda çok eşim alevi ben sunniyim bizde sorun yaşamıyoruz ama ayrımı yapanlar yaşıyor 🤷♀️