Kızlar bugün tam bir sene oldu evleneli bir senelik evliyim kısacası kaynanam sorunlu bir insan herkes de hakkında zaten deli falan derdi normal olmadığını söylerdi bana karşı yüzüme çok iyi davranıyordu ama arkamdan konuşuyordu hissediyordum sürekli kızıyla kıyaslanan cümleler kuruyordu hamileyim üç buçuk aylık ilk haftalar kahve içmedim hala da içmiyorum çünkü dikkat ediyorum sevmem de zaten görümcen içiyordu yapıyordu ediyordu böyle kıyaslamalar hamile kalmadan önce de yapıyordu daha bir çok şey bende kocama söyledim kocam mesafe koy dedi kadın sürekli ortada bişey yokken kızını gazlıyor kızı bana tavır alıyor böyle hani neyin kafasını yaşıyorlar bir anlasam artık dayanamadım ama zamanında altın istediler vermedim diye trip attılar hakları olmamasına rağmen yeni gelinden altın istenmez sonra sırf ortam bozulmasın diye verdim borç olarak sonra vereceklerdi buna rağmen sabrımı zorladılar reva mı bu bana şimdi de kocam arkamda duruyor diye onla da konuşmuyorlar kendi ailem bize ev aldı bileziklerimi verdim üstüne de babam denkledi ev aldı bize ailemin ne suçu var demi onlara hayırlı olsun sağolun bile demediler lafa gelince kocama karın hamile hormonlardan dolayı yanlış anlıyor diyolar bir gün olsun aramadılar kızım yanlış anladın diye madem yanlış anladım bilinçli yaptıkları o kadar ortada ki o kadar iğreniyorum ki anlatamam