Fffyza23 merhaba çok geçmiş olsun aynı sebepten ben de 25+2de doğum yaptım ancak şunu merak ettim doktor hunileşmeyi farkettiğinde sizi yönlendirdiğinde durumun çok acil olduğunu söylemedi mi? Üç gün sonra devlete gittim demişsiniz, normalde benim 20. Haftada detaylı ultrasonda fark edildi ve doktorun durumun acil olduğunu her an doğum olabileceğini,acil serklaj olmam gerektiğini ve serklaj olsam bile bebeğimin çok erken doğabileceğini bu sebeple hemen 4. Basamak yoğun bakımı olan devlet hastanesine gitmemi, serklajımın da orada yapılmasını çünkü uzun süre hastanede yarmak zorunda kalabileceğimi ve tüm takiplerime orada devam edip kendisini de bilgilendirmemi istedi. Hatta öyle ki , o an muayenede benim serviksim kısalmıştı ama açılmam henüz yoktu ve biz devlet hastanesine gidene kadar yani 1 saat içinde 2 cm açılma olmuştu bile acil serklaja alındım o da 5 hafta dayandı. Çok şükür, uzun bir yoğun bakım sürecinden sonra olsa da kızıma sağlıkla kavuştum 🙏🏻 Yani sizin doktordan çıktıktan sonra üç sonra devlet hastanesine gidene kadar doğum yapmamış olmanız bile başlı başına gerçekten mucize çünkü bu çok ani gelişiyor ve 24 saat içinde doğum gerçekleşiyor.
İnşallah vardır her şeyde bir hayır, bebeğinize sağlıkla afiyetle kavuşun 🙏🏻