Fffyza23 3 cm açıklık var, kese rahme dayanmış gibi bir şey söyledi doktor ve acil yatışa aldı beni. Şu an sadece kan alındı henüz bir şey yapılmadı. Böyle hikayesi olan var mı nolur umut olun çok kötüyüm çok ağladım 😞
Sosyalbiri Fffyza23 çok çok geçmiş olsun. Herhangi bir belirtiniz şikayetiniz ya da geçmişte erken doğuma dair öykünüz var mıydı?
Fffyza23 Serap09 Minik minik arada vuruyor ama ben gaz sancısı sanıyordum. Şu an bir ölçüm vs yapılmadı
Fffyza23 Zero93 Yani öyle yoğun bir şey yok. Arada minik minik vuruyor sadece. İnşallah amin çok sağolun
Fffyza23 Sosyalbiri İlk gebeliğim. 19. Haftada rahim ağzım 23mm idi. Özel hastane Progestan başlattı. 24+4de acil perinatoloğa gitmen lazım dedi. Geldim 3 cm açıklık olmuş acil yatışa aldılar. Hafif sancılarım oluyordu ama ara ara
Sekerr_46 Fffyza23 1 cm açıklık 2 cm rahim ağzı ile 1.5 ay durdum dikkat etmememe rağmen, Lütfen stres yapmayın kendinize dikkat edin inşallah herşey olumlu olsun Rabbim korktuğuna uğratmasın bebeğini sana bağışlasın inşallah
dilaraacet Fffyza23 açılmanı detaylı ultrasyonda mı fark ettiler peki? Yani nasıl fark ettiler aşağıdan mı baktılar bende ara ara ağrım oluyor alt tarafıma bebek çok baskı yapıyor da
gizemgul_1 Fffyza23 ablam 4 cm açıklıkla 4 hafta kadar istirahat etmemesine rağmen durmuştu ama üzülerek olmaz bebeğin için önce sen güçlü olmalısın
Solmaz-Papatya Fffyza23 Bende aynı şeyleri yaşıyorum şimdi 25 Haftalığım bebeğimde aşağıda serklajlıyım ama habire dikisime baskı uyguluyor nereye kadar dayanacam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşaallah 🤲🥺
Fffyza23 Solmaz-Papatya hastanede misiniz? Açılmanızda mı var? İnşallah vaktinde sağlıklı doğsunlar 🥺
Solmaz-Papatya Fffyza23 yok canım hastanede değilim ama hastaneye yakın bir rezidans tuttum ordayım ne olur ne olmaz diye bebeğim için şehir değiştirdim bizim memlekette fazla imkan yok pre matüre olursa diye korkumdan komşu ile geldim ne yapım özel hastane fiyatlarında ucmus
Fffyza23 Zero93 Merhaba 5 cm açıklıkla 7 saattir doğumhanede yatıyorum. Sezeryan kâğıdı imzaladım. Şu an ne kadar serum alırsa iyidir diye birkaç saat saha uzatmaya çalışıyorlar…
prensesmoana Fffyza23 Allah yardımcınız olsun. Paylaşımınızı gördüğümden beri size dua ediyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya 🤲🏻