Zeynep2929 Nasıl bir hastane kızlar detaylı ultrason yaptıracağım ama hiç bilmiyrm hastaneyi ve doktoru
sibelipek3101 Zeynep2929 hangi doktora yaptiracaksin detaylı ultrason yaptırmadım fakat genelde ordaki doktora gidiyrolar bir de İstanbul da vardi bir tane özel hastane
Bebekler_57 Zeynep2929 ben yaptırdım muratti sanırım bi o var ama güzel doktor herseyine ayrıntılı bakiyor ben ikiz gebeyim kaç saat uğraştı benimle ve güzel ilgilendi komik bı doktor bence gidebilirsin
Cigulibinnaz Zeynep2929 Ergün bilgiçe gittim vm medical yanında klimiği var 1 saat sürdü çok detaylıca baktı memnun kaldım. Öneririm
Zeynep2929 sibelipek3101 1 doktor detaylı ultrason yapıyormuş zaten adını unuttum ben normalde orada muayene olmuyrm orada yasamiyrm
Eszirm05 Bence detaylı ultrason için bi perinatolojiye muayene olun bende yüzyıla almıştım randevu doktorum boşuna gitme normal kadın doğumcu bakıyor demişti
sibelipek3101 Eszirm05 hayır canim normal kadın dogumcu degikdi özel bir doktordu o alanla ilgilenen benim bir arkadaşım gitmişti ama adını unuttum doktorun. Ordaki kadın dogumculardan biri değildi yani olsaydı dışardan getirip başka birine yaptirmazdlardi.Benimkinde ultrason da sorun olmadığı için gitme gereği duymamisitm gitseydim doktor adını soyelrdjm
Zeynep2929 Eszirm05 bende oraya gitmek istedim ama hiç bir yerde bulamadım bir yer vardı oda sadece riskli gebeliklere bakiyomus 182de öyle dediler Kocaeli’de bulamadım aciksaci
Seher0867 Fiyat bilgisi olarak ne aldın ? Radyoloji ve perinatoloji doktorlarları detaylı ultrason yapabiliyor, yüzyıl hastanesinde perinataloji uzmanı yok. Fiyat olarak seni zorlamıcaksa perinatoloji uzmanına gözükmelisin
Zeynep2929 Seher0867 bu detaylı ultrasonu yapan bir doktor var sadece diğerleri sadece kadın dogumcu ama bu gideceğim dokotor onlardan ayrı yapıyormuş
emirkerem Hastane olarak iyi orası doğumu orda yapmıştım ama benim doktorum gitti. Detaylı için Ergün bilgiçe gittim ben iki seferde tavsiye ederim. Fiyatı yuzyilla aynıydı diye hatırlıyorum.Bana 2 saate yakın baktı yüzünü çekmek için çok uğraştı.Gebze Fatih’in karşısında kliniği var