Emine2323 Yeni 35 haftalık olduk bebeğinizin gelişimi nasıl bizim birazcık geride haftasından sizlerin nasıl kilosu haftasıyla uyumlu fakat gelişimini bir kaç gün geride bizim gibi olanlar var mı doktorunuz ne diyor bizim doktor gelişimi tam ilerlemezse hafta hafta erken alabiliriz dedi
Eses06 Emine2323 35 haftada benimde geriledi hergün muz, kaşar , haşlanmış yumurta yedim ve yatarken süt içtim. Ama mutlaka vitamin ilaçlarınızı ve Demir ilaçlarınızı kullanın ben bu sayede tekrar toparladım bebeğimi
Gizzy @Emine2323 Biz 37 olduk. Kilosu az ve karın çevresi 2 hafta geride. Ama doktorum erken almaktan hiç bahsetmedi. Bebek kilo almaya devam ettiği sürece sıkıntı değil dedi. Benim tansiyonum yüksek eğer tansiyondan bebek etkilenirse erken alırım dedi sadece. Çok şükür 1 hafta kaldı doğumuma zaten. Sadece biraz minik doğacak oğlum. 😇
Emine2323 Gizzy tansiyonda sıkıntı yok ama yeni 35 olduk sizin bizden önde biraz 34 35 haftayken gerilik varmıydı peki
Gizzy @Emine2323 Hep minikti benim oğlum başka bebeklerin kilosuna göre hep azdı kilosu ama doktor hep normal bu her çocuk aynı doğmaz dedi, organları geliştiği için sıkıntı görmüyor.