2kizannesi30 Kızlar kızım şokta boyama kitabı gördü 3 yaş üzeri yazdığı için almadım ağlıyor istyrm diye alıyım mi ? Siz kullandınız mı duvarları boyar diye çok korkuyorum ama kızımın çok ilgisi var boyama defter teyzesi gibi o hep takdir alırdı 😂
Ehjfjsjs 2kizannesi30 ben o yaşta sihirli kitap almıştım canım kalemin içine su doldurup kitabı boyuyor kendi kendine renk veriyor ama tek kitaba veriyor ne koltuk ne hali ne duvara çıkmıyor istersen onu dene ☺️
deniz_95 2kizannesi30 pastel boya alırsanız lekesi sıkıntı ama kuru boya alabilirsiniz boyaması için. Parmak boyalar var e bebekte ama onlar da doğru düzgün boyamıyo. Yani boyarken yine de yalnız bırakmayın 3 yaş üstğ olsa bile duvarları boyuyolar şahsen😂😂
Annekuzusu_1 2kizannesi30 çocukların oyun alanları sınırlandırılmamalı. Çünkü bu zamanları en meraklı zamanları varsın duvarları çizsin boyanır.koltukları çizsin yıkanır ama geri dönüp bu meraklı zamanlarını geri getiremeyeceğiz. Siz sadece yapmaması gereken şeyleri soyleyin o zaten öğrenir♥️🥹
2kizannesi30 Annekuzusu_1 kiradayim canım yoksa benlik bişey yok eşim aşırı sinirci koltuklar neyse de duvara tonla laflar söyler
Ehjfjsjs 2kizannesi30 inanki çok rahat hatta 101 e de geliyor bu bende 3 lü var içine su katip yapmazsa zaten kitaba da yazmıyor 😂😂 öyle karaliyor kendisi renk çıkarıyor çok memnun kalirsin
donmez685 2kizannesi30 başında durmak şartıyla verin tabiki ben nerdeyse 1.5 yaşından beri veriyorum ama başından kalkmadan arkamı döndüğüm an bir yer boyanıyor maalesef