Eso1616 Normaldede tansiyonum düşüktür ama normal dogumda da düserse enerjim giderse diye korkuyorum bunu yaşayan var mı normal dogumu etkiledi mi
Seelinimo Eso1616 bende bundan korkuyordum. Ama yemek yiyip gideceğiz sancı arasında da hafif şeyler yiyeceğiz o yüzden düşmez tansiyonun. Bide kafana takma bunu
celiiiik Eso1616 yıllardır yaşarım düşük tansiyonu hep 9 8 .5 bile gördüm bide üstüne akteniz animisiyim kansızlık demir hep düşük çok. şükür normal yaptım zaten hemşireler sürekli takip ediyor siz yinede bildirin o an hemşirelere ebelere dokturunuza
aslhnkrts9 Eso1616 bende öyleyim düşük tansiyonum doğum zamanı hemşire hep ölçtü sorun olursa ilaç verirşrz korkma demişti bi sorun yaşamadım
Ahsenmira Eso1616 bir hafta önce vajinal doğum yaptım normalde tansiyonum 11/7 olur 14/9 olmuştu benim doğum esnasında yükseldi
Mucizee80 Cans__ ben spinal sezeryan oldum üç kere tansiyonum düştü hemen iğne yapıyorlar tansiyon normale dönüyor
Mucizee80 Cans__ zaten monitörden takip ediyorlar konuşturuyorlar ben tansiyonum düşünce konuşamadım gözlerim kapanıyordu tansiyonum dedim evet çok düştü hemen iğne yapyrm dedi yapınca hemn gözlerim açılmaya başladı