sirius8 Kızlar bebetime test yapıp da sürekli pozitif gören oldu mu? Yada negatif gören var mı ?? Ben yaptım silik çizgi verdi ama herkes o testi hep yalancı pozitif veriyor dediği için güvenemiyorum
Deletedmom_247 sirius8 evet ben yapmıştım gebe değildim ama pozitif verdi. Gittim kan verdim koskoca bir negatif. Alabiliyorsanız awox marka test alın
Busranur_mnts sirius8 ben awox ve prodoctor kullandım yokken bembeyaz negatifti çatlamadan sonra 8 9 günde silik çizgi gösterdiler
Mahbuss Bende bariz net iki çizgi çıkmıştı bir kaç ay öncesinde ama hamile değilmişim Artimed alın bulabilirseniz yada awox
Deletedmom_247 Mahbuss artımedte yalancı pozitif veriyor. Artımed,bebetime,freelly ve daha saçma sapan test isimleri hepsi yalancı pozitif veriyor maalesef. Awox en iyisi
Mahbuss Deletedmom_247 dört tane farklı farklı günlerde yaptım artimedi hepside pozitif çıktı koyulaşarak Artimedi daha öncede çok yaptım hiç pozitif vermedi bana daha öncesinde Ama evet çok yalancı pozitif veren testler var şuan
Mariam1 sirius8 canım her eczanede nerdeysie novachek tes var git onu al ve yap varsa çıkar aninda çizgi çıkarmaz gebelik yoksa sonra kuruma verior o kadar