vanilya_kokusu Sonunda minigimi gördüm kalp atışıni.duydum.cok şükür bir sıkıntı yokmuş Allah burda bekleyen herkese güzel haberler versin inşallah 🥹🩷 Bu arada burda cinsiyet tahmini yapan varmış keseye bakarak bana da bakın giz🤣🤣
MadameTussauds vanilya_kokusu Hadi gözün aydin olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin 😍 Kusmalar nasil oldu bakalim
asil15 vanilya_kokusu hadi gözün aydın canm sen çok kustuguna ve kesede yuvarlak kesin kız öyle hissediyorum😅
vanilya_kokusu MadameTussauds teşekkür ederim canım benim şimdi kustum gene Allah’tan bir şişe su içtim ha hastaneye gidince illa çıkacak ti🤣🤣🤣
vanilya_kokusu Mervekaram22 5 haftalıkken keseyi gördüm şuan da doktor 8 haftaya uyumlu dedi kalp atışıni duyduk
asil15 vanilya_kokusu hayırlısı olsun inşallah belki urefe diyorlar ama gerçekten kız bebiste daha çok mide bulantisi oluyormus.ben erkeklerde hiç mide bulantisi olmadı bundada bir geliyor bir gidiyor.suan kaç haftaliksin ultrasona gore
vanilya_kokusu Ajaokapaalal yok valla bişey demedi sadece bebek iyi kalp atışını da duyduk başka bisue demedi hiç
vanilya_kokusu asil15 benim bir kızım daha var yani inanirmisin ondakki belirtiler le bu tıpa tıp aynı 🤢 ablamda erkek bebeğe hamileyfi hiç.bulantisi olmadi 8 haftalık dedi doktor
Mrsz vanilya_kokusu canım benim ilk bebeğim erkek 17 haftaya kadar mide bulantısı kusma hatta tam 18 de geçti .İkinci belli değil yine kusuyorum gram fark yok yani.Doktor ilki nasıl geçerse 2. De öyle oluyor dedi cinsiyetle bağlantısız bizim vücut hamileliği tolere edemiyor🤣🤣🤣bazıları ne güzel tolere ediyor ne bulantı ne kusma ne ağrı adam 4-5 tane peşpeşe doğuruyor ya onlar ana olmak için dünyaya gelmiş herhalde🤣🤣