Serap09 Cans__ dikiş sancısı bide kabızlık ikisi bi arada çekilmiyor çorba yedim genelde kayisi yedim 8.gun tartıya çıktım 62 olmuşum sonra sürüm gelsin diye yedim tabii kilo aldım 6 kilo yine verdim şuan güncel 60 kiloya geldim
Glsahe Cans__ Kızımda 20 kilo almıştım sezaryen doğumdan sonra eve geldiğimde 6 kilo gitmişti 15 gün içinde 7 kilo daha gitti toplamda 13 kilo kalan 7 kiloyu 1 sene de ancak verebildim
Serap09 Cans__ kızım 32 haftalık doğdu prematüre olduğu için çenesi tutmuyirdu ememedi sagdim verdim sütüm zamanla gitti
Cans__ Glsahe ayy inşallah bende ne güzel zayıflamıştım hamile kaldım her şey yalan olduu güya dikkat edecektim ikizler bi girdi hayatımıza 20 kilo aldımm
haticeeayazalp çift yumurta ikizlerime hamileyim 20 gün oldu doğum yaptım 60 kilo hamileydim 70 doğuma gittim 10.gün 61 kiloya düştüm
Cans__ haticeeayazalp ayy ne güzel sadece 10 kilo almışsınız keşke bende 20 değil de 10-13 falan alsaydım ama olmadı. Çok kısa sürede vermişsiniz de maşallah ödem var mıydı çok
Hashasim2020 Eve gelince tartılmıştım 6 kg gitmişti 10 falan bekliyordum 🥲 emzirirlem diyet yapamadım hemen süt azalmaya başlıyor😞 emzirme bitince diyetisyene gidip verdim tümünü
anneyim01 Cans__ canm ben 68 le galiba hamile kaldım 85 le dopuma gittim 2 gün içinde 69 cıktım birsüre öyle kaldım sonradan kilo almaya başladım emzremdim de Suan 92,93 arasındayım İnş veririm Hamile kalrım ya Dua edin Hamile olanlar bana da
Havin49_ Ben doğuma 90 kg ile gittim çıktığımda 83 kg dim sonra tatlı çok yedim 87 ye geri çıktım sütüm kesildi bebeğim emmedi şuan yine 83 e düştüm 76 ile hamile kalmıştı tam 76 ya yaklaştım derken tekrar hamile kaldım😀🙈