[silindi] donmez685 Teşekkür ederim. Korsenin istediğin gibi ayarlanıyor olmasını sevdim. Nereden aldınız? Normalde de kullanabilir miyim?
kbradrn1 ynzl normal doğumda kullanılır ama sezaryan da ilk 2 hafta amaliyat yerin taze olduğu için kullanamıyorsun çok canını yakıyor
Kabiyra00 buseay26 Aaa bunu ilk kez duydum. O kaslarin yerine gelmemesi demek diastasis recti demek. Bazi kadınlar doğumdam seneler gecse de hamile gibi duruyor sebebi bu aslında. Ama Allah’tan egzersizleri var. Ben korse bu kasların bir araya gelmesini kolaylastiriyor saniyordum.
buseay26 Kabiyra00 evet tam olarak dediğiniz gibi ama malum hamilelik hafızam bu kelimeyi hatırlayacak kadar iyi durumda değil 😬 maalesef korse onların işlevini daha çok yitirmesine sebep oluyormuş ve sizinde bahsettiğiniz gibi o sarkık göbeğin sebebi kasların yerine gelmemesi. Gebe okulunda bilmediğimiz ve doğru sandığımız ama yanlış olan o kadar çok şey öğrendik ki tavsiye ederim herkese
Polyanna35 ynzl Balım korse önermem, eskiler tülbent bağlarmış ne varsa onlarda var pamuklu bir bezle sarmanı öneririm. Hem pamuklu olması hem istediğin gibi ayarlayabilmen hem de daha az rahatsız etmesi için.
kub_ra90 donmez685 almirmomy ayarlanabilir korse eşim medicallerden almıştı ama internetten temin edebilirsiniz bedensiz korse olarak geçiyor kendi rahatınıza göre ayarlıyosınuz
Havin49_ ynzl ben normal doğum yaptım kullanmadım ve çok pişmanım göbeğim sarktı ve bel bölgem geniş kaldı
Baklavaseverim ynzl Ben sezeryan oldum 2 hafta sonra biraz takmaya çalıştım idrar kaçırma problemi yaşadım doktorum kesinlikle yasakladı korseyi 🥹
ynzl aela evet maalesef 🥹 Arkadaşım 3 ay önce doğum yapmıştı. O bana bir marka önerdi trendyolda da satılıyor. Eğer doktorum önerirse onu alacağım. AYREM diye aratabilirsiniz siz de 🥰🌸