Birbebisannesi Kızlar magnezyum önerisi. Kapsül olandan mümkünse. 1 aydır bacak ağrısından uyuyamıyorum. Doktorum yazmış birtane ama devletin karşıladığını istemiyorum. Önerebileceğiniz varmı? Kokusu tadı kötü olmayan.
Ayseguls_baby Birbebisannesi Kesinlikle tavsiye ederim. Huzursuz bacak sendromu başlamıştı ayrıca geceleri çok kramp oluyordu. Uyumaya yakın içiyorum anında kesiyor ağrıları. Dün kalça ve bel ağrım vardı içip yattım sabaha mis gibi uyandım
1ErkekkkAnnesi Birbebisannesi ocean kullanıyorum ben ama şase olanı doktorum kapsül mideni bulandırabilir demişti şase önerdi kullanıyorum
Cans__ Vitafenix magna p kapsül canım internet sayfasından alabilirsin. O olmasaydı ben sırt ve bacak ağrısından ne uyuyabilirdim ne de yaşayabilirdim. Sabah ayrı kapsül içiyorsunuz akşam ayrı kapsül harika bir ürün
Ehjfjsjs Birbebisannesi suda eritilen kullanıyorum magnorm adı çok memnunum ne belimde ne bacağımda ağrı olmadi
Serencakarli Nutraxin magnezyumunu kullaniyorum diz arkasindaki sislikler ve kasilmalar icin 3 kere icimde kesildi ve yavas yavs sislikler gecmeye basladi
sinnakbs Birbebisannesi newday magnezyum çömelecek koku yok hiç ben bayadır kullanıyorum gebeliğin başından beri