koseleyla Merhaba kızlar bir şey danışmak istiyorum ben en son 7 artı 2 de doktora gittim kalp atışını duyduk sonra bir daha gitmedim doktora Ayda 1 mi kontrole gitmek lazım 15 günde 1 mi
melisaemirhan koseleyla 6+4 te kalp atışını duyduğumuzda doktor 4 hafta sonra tekrar gel demişti bana doktorun söylemesi gerekiyor ne zaman gideceğini
asil15 koseleyla seninle aynı haftada bende gitmiştim doktor 1 sonra demisti.Sizede söylemesi gerekirdi aslında herhangi bir sorun yoksa sizde 3 hafta yada 1 ay olunca gidebilirsiniz diye düşünüyorum
babygirl02 koseleyla doktorum beni her hafta cagrıyordu yeni olduğu için bunu doktorunuz size söylemesi lazımdı
senem0987 Bunu doktorunuz söylemesi gerekiyordu ya da sizin sormanız gerekiyordu 3 aylık olana kadar 2 haftada bir gidiliyor genelde ama benim doktorum 8.haftada herşey normal diye 1 ay sonra gel demişti
hizlivecocuku Ben 6 da gittim bir sonrakine 2 li test zamanı gidecektim 12. Haftada ama kocam durdurmadı 3 hafta sonra tekrar gitmiş oldum bir sonrakine 12 de giderim
koseleyla Çok teşekkürler kızlar o zaman bende bu hafta tekrar gidip bir baktırayım çünkü hafif bir kahverengi leke geldi 2 gün önce tekrarı olmadı ama yine de bi baktırayım