busrax_ Betulceeblog 9. gün kanda negatif olup şimdi 57 çıkmasına çok şaşırdım. tebrik ederimmm hayırlı olsun. yumurtlamayı takip etmiş miydin
Betulceeblog busrax_ Teşekkür ederim. Evet takip etmiştim o yüzden 9. Gün varsa vardır dedim çıkmayınca ümidi kestim ama reglde olmayınca tekrar verdim
cananedp Betulceeblog yumurtlamanın 9.günü yerleşme bile olmuyor tam, 8-12 gün sürüyormuş yerleşmesi o yüzden erken test yapmıssınız
Betulceeblog cananedp Yola çıkacaktım varsa bileyim diye yapmıştım zaten 10.günde çok hafif bir pembe lekelenmem oldu ben regl olacam dedim ama devamı gelmedi tek seferlikti sonrasında zaten 13.gün pozitif gördüm
AdaKaranfili sat 19 temmuz. Bat 17. Agustos.Bu sabah yaptim. Sadece adetin 14.gunu degerlendire bildim. Belli degil dimi erken yaptim . Ayin 1.de oldu tek iliski.
cananedp Betulceeblog aa çok sevindim , ben de bilmiyordum 8inde test yapmıstım negatif çıktı ama erkenmiş o da sonra 10 unda leke gelmeye basladı 2 gün sonra sökülmedim lekelenmem de kesildi kanamam olmadı yani kab testi verdim bugün sonucunu bekliyorum
Betulceeblog busrax_ Teşekkür ederim benim içinde bir mucize olacak henüz çok erken her şey için 3 kimyasal geçmişim var aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum nasipte varsa olur inşallah
Betulceeblog busrax_ Her şeye baktık rahim filmi genetik test kan pıhtılaşması bağışıklık sistemi vs ama bir şey çıkmadı hiç birinden sebepsiz oluyodur belki de diyorum nasip diyorum.
gulluomer31 Kızlar size bir şey soracağım da merak ettim Benim gibi yaşayan var mı bugün Lavaboya girdim 3-4 Damla koyu kan gibi lekelenmem oldu benim kalbimi Ayaklarım ağrıyor günümde yarın çocuğu da düşünüyoruz hamile olabilir miyim