Merve0660 mevcut mevcut ben Lokman hekim etlik Hastanesi İrade Musagil hanıma gidiyorum çok memnunum çok tatlı bı hanım ilgilidir
mmedinestlms mevcut medicalpark keçiören mine gültekin mükemmel bir kadın dünyanın en merhametli en güler yüzlü en ilgili Doktor’u bence bir çok özel hastane doktora gittim en çok memnun kaldığım mine hoca oldu ama devlette doğum yapmayı düşünüyorum muayenelerim özel de oldu şuan erken doğum riskim var diye bilkent yatış yaptım
Mavistanbul mevcut Prof. Dr. Özgür Özyüncü. Muhteşem bir hekim. İnsana güven veriyor. Özgür Hoca varsa tamamdır diyor insan. Şimdi başka bir şehirdeyim ama Ankara’da olsaydım ondan başkasına gitmezdim.
mmedinestlms Nisahanim normal paket almazsan doğum 75 bin sezeryan olursan ekstra ne kadar bilmiyorum sormadım paket alırsan bu doktor dan 85 bin di en son
Gzm_ckm Ankara da doktor Nezaket Kadıoğlu özel kliniği mevcut. İletişimi, bilgisi muhteşem. Her an ulaşılabilir ve aklınızda ki tüm sorularınızın cevabını bulabilirsiniz. Ben çok memnunum kesinlikle öneririm