Nursellllllll123 busrax_ tabiiki öyle bende öyle düşünüyorum inşallah istediğim gibi olur adetime daha var zaten henüz ben çok erken gittiğimi düşünüyorum zaten
gunisigi00 busrax_ nimo markasi suan evde değilim ama ben tam olarak şurda goruyorum bilemedim kuruma cizgisi mi acaba
gunisigi00 busrax_ bakalim pazartesiye kadar olmazsam pazartesi gidip kan vericem ama reglim zaten gecti bence olsa daha belirgin birsey olmasi gerekiyordu diye düşünüyorum
Fulya94 12 ağustosta gün boyu adım attıkça sanki sol kasığıma bişey girip çıkıyor gibiydi ve çok ağrıyordu. Göğüslerim dokununca acıyor. Karnım şiş gibi. Akıntı devam ediyor
Aslanaslan Fulya94 ya bende su gibi yani kokusuz renksiz kasık ağrım yumurtlama gününden beri var memede hassasiyet yok ama dolgunluk var hatta yumurtlama günleri sağ kasığımda bir dk boyunca ağrı hissettim sonra geçti
Fulya94 Ya benim erken gebelik testi silik çizgi pembeydi pozitif ama normal kaset test bildiğin negatif yani daha BATa zaman var ama bugün bi sıcak basması baş dönmesi falan da var
Merve2520 Feyhan benim de bat 23 bugün sabah ilk idrarla test yaptım çok hafif silik çizgi var gibi sayfada paylaştım ama bilemiyorum ..