Sarkac busrax_ gittim yumurtaların gayet iyi de vajinal enfeksiyonum var onu çekiyorum ondan kalamadım
Nur8893 busrax_ İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım 🫠 dün elimde ovülasyon testi vardı bitane onu yaptım çok koyuda değil silik te değil dedim acaba yumurtlama olmadımı 😅arada kaldım
Nur8893 busrax_ Aynen canım o yüzden bu ay tatildeydim zaten Ovulasyon kullanmadım . Ama tabi düne kadar evde bitane olunca yapasım geldi 🫣😅
pembelotus Kızlar benimde pazar pazartesi pikti bu gün henüz yapmadım testi sizce 20 sinde gebelik testi yapsam çıkar mı
busrax_ pembelotus benimde pazar pazartesi pikti bende 20sinde yapacağım varsa çıkar 9 gün geçmiş oluyor
busrax_ pembelotus 14 gün zaten regl başlangıç tarihine geliyor. tabi 20sinde negatif çıkması da yok anlamına gelmiyor. ben geçen gebeliğimde adetten 5 gün önce silik çizgi ile öğrendim
busrax_ pembelotus hayır pcos yok tüm hormonlar normal. pcoslular da artık çok kolay hamile kalıyor merak etmeyin
busrax_ Mom_26 şimdiye kadar yumurtlamış olmanız gerekiyordu. yumurtlamada sıkıntı olabilir hormonlara bakıldı mı
Mom_26 busrax_ yumurtlama testini atayım mı canım sanki koyulaşıyor. Yok benim 2 çocuğum var 3. İçin uğraşıyorum yumurtlama testinide yumurtlama olmazsa doktora gideyim diye aldım