busrax_ peri09 bu test eğer awoxsa ve yarım saat beklediyse yanıltıcı olabilir bende de aynı bu şekilde çıkmıştı ama hiç belli olmaz tabi
peri09 busrax_ awox canım ama yarım saat beklemedi yani ilk 5 dk da yine bu kıl gibi çizgi vardı ama kamerada çıkmıyordu kurudukça belirginleşmeye başladı ancak öyle çekebildim
Yelizumay Merhaba ben de yeni üye oldum bat 20 benimde Bu sabah Roll diye bi kaset test yaptım ilk defa kullanıyorum bu testi hassaslığı iyi değil belli ki ucuzdu baya neyse 13.dkda çizgi çıktı şimdi de böyle testim bakar mısınız var mı acaba
Lovebaby27 busrax_ bende bugün pik gördüm 31 Ağustos ama bende burda beklemek istiyorum hayırlı haber alırız inşallah 🤲🏻☺️
busrax_ Lovebaby27 inşallahhh. benim çatlama üstünde 7 gün geçti acele edip sabah test yaptım negatifti. inşallah pozitife döner adetime 7 gün var
Lovebaby27 busrax_ İnşallah hayırlı sonuç alırsın dayanmıyoruz her ay erken yapıyoruz testi inşallah bu ay olucak
busrax_ Lovebaby27 milletin 2 gün kala silik çizgi çıkıyor biz bir hafta önceden testte çizgi bekliyoruz :D
Yelizumay Lovebaby27 inşallah canım benim evimde değilim burdaki eczanede sadece roll kaset test vardı kullandım kalmadı testim
Lovebaby27 Yelizumay kaset testler daha kesin sonuç diye düşünüyorum ama eminim vardır kan vermelisin ☺️
Yelizumay Lovebaby27 Ay ne güzel konuşuyosun ya 1 buçuk sene oldu her ay hüsran daha önce de erken gebelik testlerinde yalancı pozitif gördüm kan verdim hep negatifti