kurkmantosuzmadonna Bumah sabahları aç karnına iki tane kuru kayısı çok olmasa da faydası oluyor yine de. Bir de yine kayısıyı kefirle bızlatıp içmek de bağırsakları çalıştırıyormuş ama daha denemedim ben de
Cereninci Bumah sabahları aç karnına zeytinyağı için bende aynı dertten muzdaripim kuru kayısı yeşil çay hepsini yiyorum öyle işe yarıyo yeşil çayı 2 günde 1 fincan şeklinde içmeye çalışıyorum fazlası zarar
DidemY Bumah Bekunis diye bitkisel bir ilaç vermişlerdi bana hamilelikte kullanılıyormuş doktorum reçete etmişti
Bumah kurkmantosuzmadonna kuru kayısıyı gün içinde yiyorum da galiba bana faydası olmuyo sabah aç karnına deniycem
Bumah aleyna111100 her gün 3 litre su içiyorum ama bana fayda etmiyo artık😩😩 oturup ağlıycam en sonunda
Bumah mevcut haha inanki bende korkuyom çocuk çıakr diye rahat rahatda yapamıyom tuvaletimi 31+4 deyim
aleyna111100 Bumah gebelikte en sıkıntılı olan bişey ben hamile kaldığımdan beri sıkıntı yaşıyordum bi kaç güne kadar 12 +4 düm şuan b acaba diyorum karışık meyve suyu içtim ondanmıdır bilemedim valla
aleyna111100 Bumah amin canım kolaylıkla geçirelim bu süreci doğumumuzda çok kolay geçer inşallah 🙏🏼🤲🏽💜🥹