ozlmozrdl Özel hastanedeki doktorunuza istediğiniz zaman ulaşabiliyor musunuz? Wptan soru sorma mesaj atma anlamında… Normalde wp den hemen dönen doktorum pazar günü acil bi durum yaşadığım için yazdım ama pazartesi bile dönmedi.
halitefe ozlmozrdl bana dönüyor mutlaka çokta vakit geçirmez eğer ameliyatta falan değilse yada acil bir doğumda sizinki bence görmemiş her zaman dönüyorsa yine dönerdi yoksa
Selenavci63 ozlmozrdl evet canım aklıma takılan bir şey dahi olsa hemen cevap yazıyor doktorum çok çok memnunum 💗
Minnies ozlmozrdl ay evet bende dün sabah yazdım geri dönüş yapmadı. İlkinden memnun kalmadım diye değiştirdim bu da bir acayip
Aysegul_ll ozlmozrdl bende ne zaman yazsam illaki 15-20 dk içinde dönüş alıyorum kendisi doğumda olsa bile ebe çalışanları yanıt veriyor eğer ciddi bir şey ise hemen arıyorlar takip ediyorlar
Kelebek671 Ay ben 28.haftadayım numarasını bile istemedim ben istemelimiyim yoksa acaba kendisi verir mi? Bilemiyorum ne yapmalıyım
ozlmozrdl Kelebek671 demekki ihtiyacınız olmadı şimdiye kadar, ben de çok önemli bir şey olmadıkça yazmıyorum ama ulaşabiliyor olmamız gerekmez mi
Annelik-2 ozlmozrdl evet ilk haftadan beri num var kafama takılan şeyleri rahatlıkla sorabiliyorum doktorum verdi eğer bişey olursa ulaşabilym diye
geleneksel1annem ozlmozrdl geç saatte olsa mutlaka dönüyor. Sadece çok yoğun ve bazen acil durumlarımda geç dönünce zor oluyor bana.
Ozgekiz ozlmozrdl genelde ulaşıyorum. Ama o da bir insan ve özel hayatı var, her daim yazamaz biliyorum. Dönemedigi zamanlar da oluyor bazen… Ama %85 ulaşıyorum anında diyebilirim