Hilalalara 32+1 haftalığız hamileyim bebek ışığa artık duyarlı bildiğiniz üzere bugün hareketsizdi kızım bende bi anda aklıma geldi flaşı açtım telefondan karnıma dayadım şimdi hafif hafif arka arkaya vuruyo aynı noktaya içim kurtlandı bu sefer acaba gözleri zarar mı gördü niye böyle vuruyo cansız ve peş peşe 🧐
Hullaaa Hilalalara uyandırmışsınızdır ondan öyle vuruyordur belli bi süreden sonra ışığı algılıyorlar ama bi zarar verdiğini sanmıyorum sadece minik bu durumdan rahatsız olmuş☺️
Hilalalara Badesmom vallahi böyle bişeyi bende çok saçma bulut kendimce ama kendimide alı koyamıyorum 😂😂
Hilalalara burcuozturk Az önce anneme sordum böyle bi cevap aldım amannnn ne bileyim elimde değil İnan 😅
Hilalalara burcuozturk büyük konuştuğum ne varsa başıma geliyo 😂😂 asla pimpirikli biri olmam aman çocuk iste ne kadar abartıyo bu kadınlar derdim taaaa ki kendim hamile olup evlat sahibi olmaya hazırlanana kadar 😂😂😂 ben şimdiden başladım 🤪😅
Hullaaa Hilalalara bir söz vardır büyük lokma ye büyük konuşma diye de her annenin yaşadığı bi durum kişiden kişiye fark gösteriyor kimi daha pimpirikli kimi daha az